Despre noi

Fotografiem iubire! Fotografiem oameni frumoși! Fotografiem cele mai importante momente ale vieții! Surprindem emoțiile zilei de început! Captăm fericirea! Chipurile, ochii, sentimentele, amintirile… Fotografiem direct, curat, sincer! Suntem prelungirea dorințelor tale! Suntem cei care adună zâmbetele, emoțiile, fericirea, prietenia, iubirea, satisfacția, culorea, povestea, viața și o păstrăm bine într-o cutie de amintiri.

Noi spunem povestea de start a familei! Cea mai frumoasă mireasă! Cel mai mândru mire! Recunoaștem importanța momentului și transpunem prin fotografie tot ce este mai de preț – bucurie, inspirație, încredere, uniune. Fotogafiem familia, prietenii, oameni dragi!

Pregătiri, emoții, zâmbete, lacrimi, îmbrățișări… Fotografiem toate clipele unice care vă definesc! Povestim prin fotografie tot evenimentul care vă va defini de acum înainte. Fiecare nuntă este unică, specială, de aceea suntem pregătiți să-l capturăm în toată splendoarea.

Suntem responsabili față de mirii care ne-au acordat încrederea lor. Știm că aceștia își doresc amintiri plăcute, energice, haioase, care să surprindă expresiile, trăirile și bucuriile tuturor oamenilor dragi care petrec în cinstea lor.

Fotografiem dragoste adevarata! Capturăm pasiune și fericire pură!

Nu vor lipsi şedinţele foto cu mirii în diverse locații spectaculoase sau deja obișnuitul ”trash the dress”. Fotografiile vor fi livrate în albume și pe format digital. Pentru albumele foto putem realiza orice model doriți, imprimând fotografiile pe toate tipurile de hârtie. De asmenea, veți alege modelul de copertă foto pe care îl doriți fie el din carton, plexiglass, lemn, piele, aluminiu.

Solicitați informatii suplimentare pe mail sau la telefon 0736 913 779

Pe lângă fotografiile de nuntă sau botez ne puteți contacta și pentru următoare tipuri de imagini:

Fotografie corporate
Fotografie de produs
Fotografie culinara
Fotografii pentru hoteluri si restaurante
Filmări și fotografii aeriene
Fotografie de eveniment (corporate)
Fotografie imobiliară
Fotografie de călătorie
Fotografie de peisaj, din aer sau de la sol
Fotografie de stock

Pachetul filmare

Pe lângă serviciile foto oferim și soluții video începând cu filmări simple pentru evenimente și ajungând la servicii video pentru firme. Operatorii noștri se vor asigura că veți obține cele mai clare filmări înregistrate cu apatură audio-video performantă. Tot noi ne vom ocupa de montaj, pentru a elimina momentele moarte și a vă oferi cele mai bune momente gata pentru vizionare în orice moment. Filmările pot fi făcute cu mai multe camere dar și cu drona. Clipurile sunt editate la o rezolutie 4k sau Full HD, în funcție de preferințe. Ne ocupăm cu filmări la nunți, botezuri și alte evenimente dar activăm și în domeniul industrial (prezentare produse) sau în turism (prezentare obiective, filmare 360 de grade, tur virtual).